1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY 19. KEZ ŞAMPİYON
GALATASARAY 19. KEZ ŞAMPİYON

GALATASARAY 19. KEZ ŞAMPİYON

SPOR Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

A+A-

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 8 ve 60. dakikalarda Selçuk İnan, 53 ve 75. dakikalarda Burak Yılmaz atarken, Sivasspor'un golleri ise 80. dakikada Kadir Bekmezci ve 90+4. dakikada Cihan Özkara'dan geldi. Bu arada 88. dakikada sarı kart gören Umut Bulut, yaptığı itirazın ardından ikinci sarı kartı görerek, kırmızı karta oyun dışı kaldı.

 

Bu sonuçla puanını 68'e yükselten Galatasaray, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı kırmızılı takım, lig tarihindeki 19. şampiyonluğuna ulaşırken, teknik direktör Fatih Terim ise Galatasaray'ın başında 6. kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

 

19.kez şampiyon olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından LİG TV'ye konuştu.

Çok mutlu olduğunu dile getiren Fatih Terim, "Çok mutluyum. Şampiyon olmak başka bir duygu. Allah'a şükürler olsun. Hakkımzla oynayarak mücadele ederek kazandık bu şampiyonluğu. Seyircimize teşekkür ederiz, emeği geçen herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.