1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY-CHELSEA MAÇİ ÖNCESİ ŞOK GELİŞME
GALATASARAY-CHELSEA MAÇİ ÖNCESİ ŞOK GELİŞME

GALATASARAY-CHELSEA MAÇİ ÖNCESİ ŞOK GELİŞME

Mancini, Chelsea karşısında sahaya süreceği ilk 11'i büyük ölçüde belirledi.

A+A-

Mancini, Chelsea karşısında sahaya süreceği ilk 11'i büyük ölçüde belirledi. Galatasaray'da ilk 11'de sahaya çıkacak 9 futbolcu kesinleşti. Mancini'nin kafasında geriye kalan 2 forma için tam 4 futbolcu ismi olduğu ortaya çıktı...

İŞTE GALATASARAY'IN BUGÜNKÜ PROGRAMI
Galatasaray takımı daha önce bu yılki kritik lig maçları ve Şampiyonlar Liginde Juventus, Kopenhag ve derbilerde maç günü kamp yaptığı Etiler'deki İstanbul Le Meridien Oteline hareket etti. Cimbom, kendisine uğurlu gelen bu otelde tarihi maç öncesi kampa girecek. Galatasaray'ın bugünkü programı 11.00 Florya Metin Oktay Tesisleri'nden 45 dakikalık taktik ve streching idmanı 12.15 Florya'dan İstanbul Le Meridien Otel'e hareket 13.00 Takım halinde öğle yemeği 13.30 Dinlenme 16.45 Takım halinde maç yemeği 20.00 İstanbul Le Meridien Otel'den Türk Telekom Arena Stadı'na hareket Galatasaray takımın bugün yiyeceği öğünlerde asitli içecek yasak. Ve menüde protein ile karbonhidrat ağırlıklı besinler bulunuyor.

Öncelikli olarak Chelsea maçında ilk 11'de olmayı garanti altına alan futbolcular ile başlayalım: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba

Bu 9 futbolcu, Chelsea karşısında sahada ter dökecek. Geriye kalan 2 forma için ise 4 aday var.

 

1-BURAK MI HAJROVİC Mİ?

İtalya'daki Juventus maçında Burak Yılmaz'ı yedek soyunduran Mancini, kritik bir kararın eşiğinde... Chelsea karşısında güçlü ve kalabalık bir orta saha kurup kanatları iyi kullanmak isteyen Mancini, Burak Yılmaz'ı sahaya sürüp sürmeme konusunda kesin kararı vermedi. İtalyan hoca ya Burak'a yada Izet Hajrovic'e ilk 11'de şans verecek. Sahaya süreceği iki ismin de sağ kanatta forma vermeyi düşünen Mancini Hajrovic'i yada Burak'ı sahaya sürecek. Saat 11'de yapılan taktik idmanında Mancini, Burak'ı hem sağ kanada destek vermesi hem de zaman zaman Drogba'nın yanında 2.forvet olarak deniyor.

2-CEYHUN MU HAKAN BALTA MI?

Şu anda kadar 3-5-2 ve 4'lü defans kurgusunda her zaman savunmanın önüne defansif bir orta saha yerleştiren Mancini bu prensibini Chelsea maçında da bozmayacak.

İtalyan teknik adam ilk maçta kalesinde gol görmemek adına Chelsea hücumlarını bozmak adına defansın önünde Hakan Balta yada Ceyhun'a forma verecek.

Ligde Ceyhun'a sürekli şans veren Mancini, idmanlarda başarılı performans sergileyip Beşiktaş derbisinde de kusursuza yakın oynayan Hakan Balta arasında tercih yapacak.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.