1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY MAÇINI İPLE ÇEKİYORUM
GALATASARAY MAÇINI İPLE ÇEKİYORUM

GALATASARAY MAÇINI İPLE ÇEKİYORUM

“Son 2 yılın şampiyonuna karşı oynarken geçen maçın üstüne koymalıyız.''

A+A-

ÖZEL hayatında attığı her adım olay olsa da sahada yaptıklarıyla da parmak ısırtan Manuel Fernandes, pazar günü oynanacak G.Saray maçı öncesi BJK TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Renkli kişiliğiyle şimdiden gönülleri fetheden Slaven Biliç’e de övgüler yağdıran Portekizli süper yıldız, Beşiktaş’ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtirken, şu ifadeleri kullandı:

“SLAVEN Biliç, ne istediğini bilen bir teknik adam. Ve istediği şeyin gerçekleşmesi için bizi çok çalıştırıyor. Çok başarılı bir hoca ile çalışıyoruz, teknik direktörümüz felsefemizi değiştirdi.

YAZ transfer döneminde takımımıza yeni futbolcular geldi. Bize çok yardımcı oldular. Kaliteli, ne yapmak istediğini bilen oyunculara sahibiz. Takımda ciddi bir rekabet var. Bütün futbolcular ilk 11’e girmek için mücadele ediyor. Yeni gelen arkadaşlarımızan da işimizi kolaylaştırdığı bir gerçek.

‘BURADA MUTLUYUM’
PAZAR günü Süper Lig’de son 2 yılın şampiyonuyla oynayacağız. Rakibimiz Şampiyonlar Ligi’nde istediği sonucu alamasa da biz takım olarak 3 puan için geçen haftaki oyunun üstüne koymalıyız. Ortada bir karşılaşma olacak. Açıkçası bu maçın favorisi olmadığını düşünüyorum. Maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Beşiktaş taraftarı her zaman yaptığı gibi bu maçta da bize desteklerini verecektir. Olimpiyat Stadı’nda dolu tribünler karşısında maçı kazanıp onları mutlu etmek istiyoruz.

BEŞİKTAŞ’TA olmaktan, bu formayı giymekten dolayı çok mutluyum. Bir sorun yaşamadım. Burada olduğum zamanların keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Umarım takımımın başarısı için daha çok katkı yapabilirim.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.