1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "GALATASARAY'A TRANSFER YASAĞI MI GELİYOR?"
"GALATASARAY'A TRANSFER YASAĞI MI GELİYOR?"

"GALATASARAY'A TRANSFER YASAĞI MI GELİYOR?"

İşte Drogba sigortası...

A+A-

Sarı kırmızılıların, Didier Drogba transferini bir kez daha FIFA’ya taşıyan hatta Galatasaray için 2 yıl transfer yasağı isteyen Çin Kulübü Shanghai Shenhua karşısında eli oldukça rahat. Çünkü Galatasaray’ın olası bir dava halinde Shenhua ile muhatap olmamak adına futbolcunun sözleşmesine özel madde koydurduğu ortaya çıktı.

GALATASARAY, Didier Drogba konusunda çok rahat. Önce transfer sürecinde ardından Schalke ile oynanan şampiyonlar ligi maçı öncesi Drogba transferi nedeniyle FIFA ve UEFA ile kritik süreçleri sağlam kontrat nedeniyle atlatan G.Saray’ı, Çin Kulübü Shanghai Shenhua bir kez daha dava etti. FIFA’ya başvuran Çin Kulübü, G.Saray’dan 16 milyondolar tazminat ya da 2 yıl transfer yasağı için başvuru yaptı. Ancak, bu transfer ve Drogba ile imzalanan sözleşmenin en ince detaylarına hakim olan G.Saray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst ile menajer Ceylan Çalışkan sıkıntı yaşamayacaklarını söylediler.

‘TEK SORUMLU OYUNCUNUN KENDİSİ’

Kulüp 2. Başkanı Dürüst “Bize bu yönde gelen herhangi bildirim ya da bir bilgi yok. Basında bu iddialar yer alıyor. Fakat buna benzer senaryolar Schalke maçı öncesi de yaşandı. Ve sonucu hepimiz gördük. Galatasaray kulübü yanlış bir şey yapmadı. Mukavelesini kulübü ile feshetmiş bir oyuncu ile boşta olduğu tarihlerde anlaşma yaptı” ifadelerini kullandı. Drogba’nın menajeri Ceylan Çalışgan ise “Bu olayda Galatasaray’ı dava edecek hiçbir şey yok. Zaten Drogba’nın sözleşmesinde de madde var. Çin kulübü ile oluşabilecek her konuda Galatasaray değil futbolcu muhatap olur maddesi bulunuyor. Bu süreç ve başvurudan hiçbir şey çıkmaz. Zaten G.Saray’ın bu konu ile ilgisi yok” dedi.

Önümüzü kesmeye çalışıyorlar

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal, Radyospor’da Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada PDFK’nınFatih Terim ve yardımcıları Ümit Davala ile Hasan Şaş’a verdiği cezaları ve Galatasaray’a genel olarak Cuma günleri maç verilmesini eleştirdi. Aysal, “Bu cezalarla Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında önünün kesilmeye çalışıldığı yönünde bir yorum var. Doğru bir yorumdur. Biz de böyle algıladık. Her şeye rağmen hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

Kaynak: Hürriyet

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.