1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'DA +18 KAVGASI
GALATASARAY'DA +18 KAVGASI

GALATASARAY'DA +18 KAVGASI

Sarı-kırmızılı takımdaki Türk oyuncular...

A+A-

Galatasaray’da şimdi de prim krizi patlak verdi. Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi dünyaca ünlü yıldızları transfer eden, Bruma gibi 18 yaşındaki bir yeteneğe yaklaşık 20 milyon euroluk yatırım yapan, yine dünyanın saygı duyduğu Roberto Mancini’yi astronomik rakamlarla takımın başına getiren Cim-Bom’da prim konusundaki yerli-yabancı ayrımı nedeniyle ciddi bir rahatsızlığın yaşandığı ortaya çıktı.

Milli takımlara gitmeyen yerli futbolcuların duydukları rahatsızlığı geçtiğimiz hafta kendileriyle Florya’da bir toplantı yapan Sportif Koordinatör Bülent Tulun’a aktardıkları kaydedildi.

Kadroya giremeyen yerli futbolcuların galibiyet halinde takıma verilen primlerin yüzde 25’ini alırken, yabancıların ise 18 kişilik maç kadrosunda yer almasalar dahi primin tamamını ceplerine koymaları toplantıda masaya yatırıldı. Bu durumun yerliler arasında büyük tepkiye yol açtığı kaydedildi.

Mancini de rahatsız
Türk futbolcuların, Bülent Tulun’la toplantı yapmalarına karşın tatmin edici bir yanıt alamadıkları ve söz konusu görüşmeden haberdar olan yabancılar ile yerliler arasında soğuk rüzgarlar estiği belirtildi.

Tulun’un toplantıda, “Bu durumun sebebi ligdeki yabancı sınırlaması. Performansları nedeniyle değil, yabancı kontenjanı yüzünden oynayamıyorlar” sözleriyle uygulamayı savunduğu vurgulandı.

Galatasaray’da çıkan bu prim tartışmasından Teknik Direktör Roberto Mancini’nin bir hayli rahatsız olduğu ifade edildi. Florya’daki tablonun kritik maçlar öncesinde yönetimi de endişelendirdiği belirtildi.

skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.