1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'DA 65 MİLYONLUK ŞOK!
GALATASARAY'DA 65 MİLYONLUK ŞOK!

GALATASARAY'DA 65 MİLYONLUK ŞOK!

GALATASARAY'DA 65 MİLYONLUK ŞOK!

A+A-

Duygun Yarsuvat yönetimi, eski yönetimin yetkileri dışındaki fazla harcamalarını belgeledi. Rakamın 65 milyon TL olduğu, bu dönemin 6 Aralık'taki mali genel kurulda aytı olarak ibra edilmesinin talep edileceği bildirildi.

Galatasaray'da yeni yönetim, eski başkan Ünal Aysal ve yönetimi hakkında şoke edici bir rapor hazırladı. 25 Ekim'de yapılan olağanüstü kongrede göreve gelen ve ilk yönetim kurulu toplantısında Olağanüstü Mali Kongre kararı alan başkan Duygun Yarsuvat ve yönetiminin, 6 Aralık'ta yapılacak bu genel kurulda üyelere Aysal yönetimi ile ilgili olarak bu raporu açıklayacağı öğrenildi. Yapılan incelemelerde Ünay Aysal ve yönetiminin yetkileri dışında toplam 65 milyon TL'lik bir fazla harcama yaptığını belgeleyen yönetimin, bu dönemin ayrı olarak ibra edilmesini talep edeceği bildirildi.

Fatura Ünal Aysal'a çıkacak
Genel kurul üyelerinin bu büyük harcamayı ibra etmemeleri durumunda bu faturayı eski başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulundaki yöneticilerin kişisel olarak ödemeleri için mahkeme yoluna başvurulması planlanıyor. Yönetimin gündemindeki diğer maddelerle birlikte yeni bir borçlanma yetkisi ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi gibi konularda yetki talebinde de bulunması bekleniyor.

Aysal perşembe konuşacak
Eski başkan Ünal Aysal, perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyecek. Yeni yönetimin kendisiyle ilgili ortaya attığı tüm iddialara yanıt verecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.