1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'DA BÜYÜK BOMBA!
GALATASARAY'DA BÜYÜK BOMBA!

GALATASARAY'DA BÜYÜK BOMBA!

Sabri'ye kötü haber!

A+A-

Galatasaray'da Glen Johnson bombası!

Yılda 2.2 milyon Euro ödediği Eboue'yi kullanamayan, ilk 11 için aldığı Salih ile Veysel'i gönderen, Tarık'ta umduğunu bulamayan ve Sabri'den de memnun olmayan Galatasaray, aradığı sağ beki Liverpool'da buldu. İngiliz basını, sözleşmesi bitecek olan Glen Johnson'ın, Cim Bom'un radarına girdiğini yazdı.

Kadıköy’deki Fenerbahçe yenilgisinin yaralarını yavaş yavaş sarmaya çalışan Galatasaray, bir yandan da kendi iç hesaplaşmasını yapıyor. Fener’e zaferi getiren golde, maç 0-0 olmasına rağmen sağ bekteki yerini kaybeden ve ancak Kuyt topa vurduktan sonra kadrajda görünebilen Sabri’nin yetersizliği, bu bölgede kulübü bir arayışa itiyor. Elbette bu arayış yeni değil. Geçen sezon devre arasında Salih Dursun 2.75 milyon Euro’ya, Veysel Sarı da 750 bin Euro’ya işte bu boşluğu doldurmak için geldi.

Kimlere para verilmedi

Yetmedi, Sarı-Kırmızılılar sezon başında 4.5 milyon Euro’ya Tarık Çamdal’ı da kadrosuna kattı. Bu sırada Salih Trabzon’a, Veysel de Kasımpaşa’ya gönderildi. Eboue ise disiplin sorunları nedeniyle yıllık 2.2 milyon Euro garanti parasını alıp, A2 takımla idmanlara çıkıyor. Büyük umutlarla alınan Tarık artık kulübeyi bile zor görürken, işler Sabri’nin insafına kalıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.