1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'DA KRİZ KAPIDA!
GALATASARAY'DA KRİZ KAPIDA!

GALATASARAY'DA KRİZ KAPIDA!

Dış transfer çalışmalarında kadrodaki yabancı sayısı nedeniyle sıkıntı yaşayan Galatasaray'da yeni bir kriz daha kapıda!..

A+A-

İngiliz devi Manchester United'ın uzun süredir takip ettiği Fernando Muslera için Sarı-Kırmızılı kulübe 24 milyon Euro'luk resmi teklif sunması gündeme bomba gibi düştü...

Yapılan teklif sonrasında tüm gözler Başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim'e çevrildi. Fakat bu iki ismin farklı fikirde olması yeni bir tartışmanın habercisi olarak yorumlanıyor...

"Satılmayacak futbolcu yok" fikrini savunan Başkan Aysal geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada, "Aklımızı çelecek bir teklif gelirse bazı oyuncularımız ile yollarımızı ayırabiliriz" demişti. Manchester United'ın teklifine çok sıcak bakan Aysal'ın önümüzdeki günlerde İngiliz devi ile masaya oturması bekleniyor. Fakat Fatih Terim cephesinde durum çok farklı!..
Tecrübeli teknik adam, takımdaki en kilit isimlerden biri olarak gördüğü Fernando Muslera'yı ne pahasına olursa olsun bırakmak istemiyor.

KRİTİK ZİRVE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA

Ünal Aysal ile Fatih Terim'in önümüzdeki hafta Florya'da bir araya geleceği ve Muslera konusunu masaya yatıracağı öğrenildi. Alınan bilgilere göre Aysal, yabancı kısıtlaması nedeniyle Muslera'yı satıp, yerine çok daha düşük bir maliyetle Trabzonspor'dan Onur Kıvrak'ın transferini teklif edecek.

ONUR 7.5 MİLYON EURO'YA TAMAM!

Geçtiğimiz sezon müthiş bir performans sergileyen Onur'un sözleşmesinde "7.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunuyor. Fakat Terim'in hem Muslera'yı bırakmama konusunda kesin kararlı olduğu, hem de Trabzonspor'la ilişkilerin zarar görmemesi için Onur'un transferine soğuk baktığı belirlendi.

MUSLERA'NIN TERCİHİ DE ÇOK ÖNEMLİ

Ünal Aysal, Muslera'yı 24 milyon Euro'ya Manchester United'a satmak, Fatih Terim ise mutlaka takımda tutmak istiyor. Fakat transferde asıl belirleyici unsur Uruguaylı kalecinin bu konudaki tercihi olacak.

BARÇA DA ONU ÇOK iSTEMiŞTi

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Muslera uzun bir süre Barcelona'nın da gündeminde yer almıştı.

 

Takvim

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.