1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'da tek çare 4'te 4!
Galatasaray'da tek çare 4'te 4!

Galatasaray'da tek çare 4'te 4!

Galatasaray'da tek çare 4'te 4!

A+A-

Galatasaray, ligde 10 maçtır kazanamayan Konya karşısında büyük bir fırsatı tepti. Deplasmandan golsüz beraberlikle ayrılan Aslan için artık şampiyonluğun tek formülü var: 4 maç=12 puan...

Başakşehir, Göztepe’ye kaybetti; Galatasaray’ın liderlik iştahı kabardı. Önceki gün takipçisi Beşiktaş’ın da kazanması, Aslan için Konya deplasmanının önemini iyice artırdı. Üstelik karşılarında, ligde 10 maçtır galip gelemeyen formsuz bir rakip vardı. Cim Bom maça hızlı başlasa da bir türlü aradığı pozisyonları bulamadı. Diagne ile bir net fırsat yakalayan Galatasaray, bundan yararlanamadı. Sarı- Kırmızılılar, tüm çabalarına rağmen Konya deplasmanından 0-0’lık beraberlikle, 2 puan bırakarak döndü. Zirve hasreti dinmedi.

2 içeride, 2 dışarıda

Galatasaray, şampiyonluk yolunda ayağına kadar gelen çok önemli bir fırsatı tepti. Cim Bom için mutlu sona götürecek tek bir formül var. Ligde kalan 4 maçında Beşiktaş, Rizespor (d), Başakşehir ve Sivasspor’u (d) mağlup etmek. Fatih Terim’in öğrencileri eğer bunu başarırsa, 22. şampiyonluk gelmiş olacak.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.