1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'DAN CHELSEA'YE MİSİLLEME
GALATASARAY'DAN CHELSEA'YE MİSİLLEME

GALATASARAY'DAN CHELSEA'YE MİSİLLEME

Chelsea Galatasaray’ın ilgilendiği Salah’ı kadrosuna katarken, sarı kırmızılılar da Londra ekibinin...

A+A-

Chelsea Galatasaray’ın ilgilendiği Salah’ı kadrosuna katarken, sarı kırmızılılar da Londra ekibinin gündemindeki Guarin’e kanca attı.

Chelsea, Basel'in Mısırlı futbolcusu Mohamed Salah'ı renklerine kattı. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de istediği belirtilen oyuncu için İngiliz devi elini çabuk tutarak transferi gerçekleştirdi. 

İtalyan basınında yer alan haberler ise Galatasaray'ın da Chelsea'nin istediği bir oyuncunun peşinde olduğunu ortaya koydu. Gerçekleşmesi halinde misilleme olarak algılanabilecek bu transferin hedefindeki isim ise Fredy Guarin. 

Inter'in 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun Mancini ile görüştüğü, İtalyan teknik adamın Guarin'e 'Galatasaray'a gel' çağrısında bulunduğu iletildi. Kolombiyalı yıldızın önümüzdeki günlerde Mancini'ye bir cevap vereceği belirtildi. 

Porto'da geçirdiği başarılı yılların ardından Inter tarafından Çizme hudutlarına sokulan oyuncu bu sezon Serie A'da 19 maçta forma giydi, 3 gol-7 asiste imza attı. Kolombiya Milli Takımı'nın da değişmez isimlerinden bir tanesi olan Guarin'in Chelsea'nin takibinde olduğu uzun bir süredir Ada basınınca dile getiriliyordu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.