1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'DAN VOLKAN'A CEVAP!
GALATASARAY'DAN VOLKAN'A CEVAP!

GALATASARAY'DAN VOLKAN'A CEVAP!

"Volkan'ın yaptığı alenen terbiyesizlik"

A+A-

 

TFF Süper Kupa maçında Felipe Melo ile yaşadığı gerginlik ve karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamayla gündem yaratan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e Galatasaray'dan büyük tepki var.

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Volkan Demirel'in hareketlerini Fenerbahçe Kulübü Genel Seketeri Mahmut Uslu'ya bağladı.

Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Şükrü Ergün, tecrübeli kalecinin mutlaka cezalandırılması gerektiğini ifade ederken, bu davranışlarda Mahmut Uslu'nun son dönemde yaptığı açıklamaların büyük etkisi olduğunu savundu.

"VOLKAN'IN YAPTIĞI ALENEN TERBİYESİZLİK"

Manisa'daki karşılaşmada yaşanan olaylara çok üzüldüklerini vurgulayan Ergün, şunları söyledi:

"Galatasaray kupa kazanır, kaybeder; Fenerbahçe kazanır, kaybeder, bunlar hayatın akışı içinde olan doğal şeyler. Bunlara, sonuçlara fazla takılmıyoruz. Asıl önemli olan maçın içinde ve sonrasında olan şeyler. Volkan olayına şuradan bakmak lazım; Türkçemiz'de imam ve cemaat etkilemişini anlatan güzel bir deyim vardır. Anlı şanlı Fenerbahçe yöneticisi terbiye sınırlarını zorlayan beyanatlar verirse, ondan yüz bulan oyuncusu da alenen terbiyesizliği ele alır. Ama biz Galatasaray olarak bu seviyesizliğin ve terbiyesizliğin muhatabı olmayı reddediyoruz. Ve bizden bu konuda cevap alamayacaklar. Volkan Demirel'in yaptığı alenen terbiyesizlik. Bunun bence savunulacak tarafı olamaz. Volkan'ın bu hareketleri ve söylemleri sonrasında hem Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) hem de kendi kulübünden ceza alacak mı, hep birlikte göreceğiz."

VOLKAN DEMİREL'İN SÖZLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.