1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'I ŞOK EDEN RAKAM!
GALATASARAY'I ŞOK EDEN RAKAM!

GALATASARAY'I ŞOK EDEN RAKAM!

İşte Atletico Madrid'in Arda için istediği rakam!

A+A-

Arda Turan'ın Galatasaray'a geri döneceği iddialarından sonra yeni gelişmeler ortaya çıktı. İşte detaylar...

İki sezon önce Atletico Madrid’e transfer olan Arda Turan, yuvasına geri mi dönecek? Yıldız oyuncu Galatasaray’a dönmeye sıcak bakarken, kulübü Atletico Madrid bu transferin karşındaki tek engel.

GALATASARAY GERİ İSTEDİ

2011 yılında Atletico Madrid kulübüne 12 Milyon Euro karşılığında transfer olan Arda Turan’ın geri dönmesi gündemde. Mali sıkıntılar çeken Madrid kulübü, Galatasaray’a yıldız oyuncunun bonservisinin taksitlerini ödemekte zorlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim de bunun üzerine Arda’yı geri istedi ama Madridli yöneticiler Arda’yı para kazanmadan bırakmaya yanaşmıyorlar.

FATİH TERİM ÇOK İSTİYOR

30 Nisan’da idmanı ziyaret eden Ünal Aysal, Fatih Terim’den 13 Mayıs’a kadar transfer listesini vermesini istedi. Fatih Terim’in de bunun üzerine ilk istediği ismin Arda Turan olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam sol kanatta verim alamadığı Amrabat’ın yerine Arda’yı monte etmeyi düşünüyor. Takımdaki kaliteli yerli oyuncu sayısını arttırmak isteyen Terim, yıldız oyuncunun mutlaka alınmasını istedi.

ATLETİCO MADRİD 7 MİLYON EURO İSTİYOR

Atletico Madrid ile görüşmelere başlayan Galatasaray beklemediği bir cevap aldı. İspanyol kulübü Arda’yı geri vermek için 7 Milyon Euro istedi. Yıldız oyuncunun bonservisinde 24 Milyon Euro’ya serbest kalır maddesini hatırlatan İspanyollar, Galatasaray’dan 15 Milyon Euro talep ederken, 8 Milyon Euroluk borçlarının düşülmesini ve üzerine 7 Milyon Euro verilmesini istediler. Bu teklifi uygun bulmayan Galatasaray ile Madridli yöneticiler arasındaki pazarlıklar sürüyor.

 

Kaynak: Skorer

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.