1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'IN RAKİBİ ŞOKTA
GALATASARAY'IN RAKİBİ ŞOKTA

GALATASARAY'IN RAKİBİ ŞOKTA

Chelsea şokta

A+A-

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki rakibi Chelsea kupanın dışında kaldı...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki rakibi Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda Sunderland ile karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk devresi golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarının hemen başında Chelsea'nin golü geldi. Sunderland oyuncusu Lee Cattermole, kendi kalesine attığı golle Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki rakibi Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda Sunderland ile karşı karşıya geldi. Uzatmalar sonucu rakibini 2-1 mağlup eden Sunderland, adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Bu dakikadan sonra ev sahibi, sahada daha istekli olan taraftı. Maçın 88. dakikasında İtalyan golcü Fabio Borini, çok kritik bir gole imza attı ve skoru 1-1'e getirdi.
Mücadelenin normal süresi 1-1'lik beraberlikle sona erdi ve uzatmalara geçildi.

Uzatmaların ilk yarısında skor değişmezken, ikinci yarının son bölümünde Sunderland golü geldi. Güney Koreli Sung Yueng Ki, 118. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca, Sunderland 2-1'lik galibiyetle Chelsea'yi Lig Kupası'nın dışına itti ve adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.