1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'IN YENİ YENİ GOLCÜSÜ...
GALATASARAY'IN YENİ YENİ GOLCÜSÜ...

GALATASARAY'IN YENİ YENİ GOLCÜSÜ...

İşte listedeki 4 isim!

A+A-

Galatasaray scout ekibi, kulübün bütçesine uygun forvet adaylarını belirledi. Hamzaoğlu, Granada'da oynayan El Arabi, Rennes'den N'Gog, Bordeaux'tan Diabate ve M'Gladbach'tan Hrgota arasında bir tercih yapacak

Galatasaray'da yeni forvet adayları El Arabi, N'Gog, Diabate ve Hrgota mı olacak?

Hamza Hamzaoğlu'na verdiği 'forvet transferi' sözünü tutmak isteyen başkan Dursun Özbek, scout ekibinden bu konuda hazırlık yapmasını talep etti. Bunun üzerine Avrupa'ya yayılan scout'lar, uzun arayışların ardından Hamza Hamzaoğlu'nun normlarına uygun forvet adaylarını belirledi. İlk etapta Hamzaoğlu'nun eline aralarında; Youssef El Arabi (Granada), David N'Gog (Rennes), Cheick Diabate (Bordeaux) ve Branimir Hrgota (M'Gladbach) isimlerinin bulunduğu bir liste verildi. Listede N'Gog ve Diabate, Johan Elmander'e benzer tarzlarıyla öne çıktı. Bu arada aralarında Samaras ve Adebayor gibi bonservisleri ellerinde olan bazı oyuncuların isimlerin de gündemdeki yerini koruduğu ifade edildi.

UEFA SPONSOR OLACAK
Yönetimin, Hamzaoğlu'nun talebine göre bu oyuncular ve menajerleriyle masaya oturacağı ve fiyat araştırması yapacağı bildirildi. Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde son iki maçta galibiyet bekleyen ve 3 milyon euro galibiyet primini cebine koymayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, ayrıca Furkan, Adili, Ontivero, Umut Gündoğan, Oğuzhan, Dzemaili, Sercan, Salih Dursun gibi isimleri devre arasında satarak da kaynak yaratmanın planlarını yapıyor.

DİPNOT: 4 golcünün de sözleşmesi 30 Haziran'da sona ererken G.Saray, kulübünü ikna ederek birini devre arasında kadrosuna katmak istiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.