1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. GAME OF THRONES AKTÖRÜNE SALDIRI!
GAME OF THRONES AKTÖRÜNE SALDIRI!

GAME OF THRONES AKTÖRÜNE SALDIRI!

Game of Thrones aktörüne saldırı!

A+A-

Dizide Greatjon Umber'i canlandıran aktör Clive Mantle, kaldığı otelde...

Popüler televizyon serisi Game of Thrones'da Greatjon Umber karakterini canlandıran İngiliz oyuncu Clive Mantle, kaldığı otelde saldırıya uğradığını ve sol kulağının ısırılarak koparıldığını söyledi.

Sky News'ün haberine göre mahkemeye konuşan aktör Mantle, İngiltere'nin Newcastle şehrinde kaldığı otelde sarhoş olan Philip McGilvray ve Alan French adındaki kişilerin bağırdığını ve bunun üzerine kişileri uyardığını söyledi. Sessiz olmaları için defalarca uyarıda bulunduğunu belirten Mantle, otelin resepsiyonuna şikayet bulunmak için yürümeye başladığında saldırıya uğradığını belirtti.

"BAŞ PARMAĞIMI GÖZÜNE SOKTUM"

Kulağının ısırılıp kopartılmasının ardından bir adrenalin patlaması yaşadığını açıklayan Mantle, "Saldırının ardından ilk hissetiğim şey, içimde büyük bir tepki uyandıran sol kulağımdaki acı oldu. Adrenalin sayesinde sağ elimi kurtarmayı başardım. Yapabildiğim tek şey ise, beni bırakması için gözüne baş parmağımı sokmak oldu" dedi. Mahkemenin isteği üzerine Mantle, saçlarını kaldırarak şekli bozulmuş sol kulağını gösterdi. 

Aktör, kliniğe gitmeden önce kopan kulağının su dolu bir bardağa konulduğunu söyleyerek, "Ne yazık ki kulak, bir kere suyun içine girdiğinde risk taşıyan bir hal aldı ve yerine eklenemedi" diye belirtti.

İngiltere'nin Güney Lanarkshire bölgesinden oldukları belirtilen McGilvray ve French, aktörü kasen yaraladıklarını inkar ettiler. Haberde davanın hala sürdüğü belirtildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.