1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “GARDİYANLAR DA MAHKÛM”
“GARDİYANLAR DA MAHKÛM”

“GARDİYANLAR DA MAHKÛM”

32 yıllık bir binada, miadını doldurmuş ‘Cezaevi Yasası;

A+A-

“Gardiyanlar da mahkûm”
Gardiyanlar Birliği Başkanı Hüseyin Şen, “32 yıllık bir binada, miadını doldurmuş ‘Cezaevi Yasası’ ile çalışmaya mahkûmuz. Ne yazık ki kamuoyuna sıkıntılarımızı tam olarak anlatamadık” dedi…

Gardiyanlar Birliği Başkanı Hüseyin Şen, 8 Ekim Gardiyanlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, hükümet edenleri eleştirerek, var olan sıkıntıların görmezden gelindiğini savundu.

Şen, sorunları çözmek, görevlerini çağdaş koşullarda yerine getirmek için yıllardır mücadele verdiklerini belirterek, mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

KTAMS

Öte yandan Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) gün nedeniyle yayınladığı mesajda Merkezi Cezaevi binasının hem mahkûmlar hem de çalışanlar için yetersiz olduğunu savunarak, gelmiş geçmiş tüm hükümetlerin yeni ve çağdaş bina yapılacağının sözünü verdiğini ancak bunun için hiçbir somut adım atılmadığını öne sürdü.

KTAMS Genel Sekreteri Genel Sekreteri Güven Bengihan, mesajında, “Zor koşullar altında büyük özveri ve sabırla görev yapan gardiyanlarımızın 8 Ekim Dünya Gardiyanlar Gününü kutlarız. Gardiyanlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda görev yapmalarını sağlamak adına tüm dinamiklerimizi kullanacağız” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.