1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GARDİYANLAR HAKKINDA ORTAYA ATILAN İDDİA!
GARDİYANLAR HAKKINDA ORTAYA ATILAN İDDİA!

GARDİYANLAR HAKKINDA ORTAYA ATILAN İDDİA!

Merkezi Cezaevi Müdürü Metin Bilmem'den özel açıklamalar;

A+A-

“Araştırmaları polis yürütüyor”
Merkezi Cezaevi Müdürü Metin Bilmem, adam öldürmeye teşebbüs suçundan 5 yıl hapse mahkûm edilen İbrahim Eşmene’ye gardiyanlar tarafından para aktarımı yapıldığı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Adam öldürmeye teşebbüs suçundan 5 yıl hapse mahkûm edilen İbrahim Eşmene’ye, Merkezi Cezaevi’nde birkaç gardiyan tarafından para transferi yapıldığı iddialarıyla ilgili Merkezi Cezaevi Müdürü Metin Bilmem, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün manşetten yayınlanan “Cezaevinde şok soruşturma” başlıklı haberin ardından gazetemize konuşan Metin Bilmem, ortaya çıkan iddiaların araştırılmaya devam ettiğini ve konunun polise aktarılarak araştırmaların sürdürüldüğünü ifade etti. Yapılan araştırma sonucunda suçun tespit edilmesi durumunda, konunun İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığı’na aktarılarak soruşturma başlatılacağını belirten Bilmem, polisin detaylı araştırmalarının devam ettiğini kaydetti.

“Araştırmalar polis tarafından devam ediyor”

Merkezi Cezaevi Müdürü Metin Bilmem, konuyla ilgili bulunan emareleri polise teslim ettiğini ifade ederek, telefon, sim kart, defter kayıtları gibi emareleri polise verdiğini ve araştırmaların polis tarafından devam edeceğini söyledi.  Konu ile ilgili ifadelerin de alındığını ekleyen Bilmem, en kısa sürede araştırmaların tamamlanarak bir sonuca varılacağını ifade etti.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.