1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GARDİYANOĞLU, İLK KEZ KONUŞTU
GARDİYANOĞLU, İLK KEZ KONUŞTU

GARDİYANOĞLU, İLK KEZ KONUŞTU

uğradığı silahlı saldırı sonrasında ilk kez konuştu

A+A-

“Yaşamam mucize”

 

Hamitköy’de 24 Aralık’ta kendisine ait kliniğin önünde uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan ve günlerce hastanede tedavi gören Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Dr Remzi Gardiyanoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonrasında ilk kez  konuştu.

Gardiyanoğlu, hastaneden taburcu olmasının ardından evinde dinlendiğini söyledi.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde bir saat kliniğine giderek, acil olan hastalarını muayene ettiğini dile getiren Gardiyanoğlu, şu an için ayağında ve sağ kolunda problem olduğunu ifade etti.
Gardiyanoğlu, silahlı saldırının ardından ayağındaki atar ve toplardamarın parçalandığını söyleyerek, “parçalanan bölgeye greft konuldu. Tedavi uzun sürecek. Pek fazla ayakta kalamıyorum” dedi.
Öte yandan kurşundan dolayı sağ kolunda parçalı kırık olduğunu ifade eden Gardiyanoğlu, “Kolum tellerle tutturulacak. Eğer kaynaşma olmazsa, bacağımdan kemik alınacak” şeklinde konuştu.

Araba süremiyor, uzun süre ayakta duramıyor

Yaşadığı silahlı saldırının ardından yaşamasının bir mucize olduğunu vurgulayan Gardiyanoğlu, tedavisi süresince kendisine gerekli ilgi ve desteği veren başta Sağlık Bakanı Ahmet Gulle, Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi doktorları ve personeline teşekkür etti.
Gardiyanoğlu, şu an için araba süremediğini ve uzun süre ayakta kalamadığını ifade ederek, tedavisinin devam ettiğini ancak sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Olay nasıl olmuştu?

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Remzi Gardiyanoğlu, 24 Aralık tarihinde saat 18:20 sıralarında, Hamitköy’de bulunan kliğinden çıkıp, oto parkındaki aracına binmek istediği esnada, kimliği meçhul kar maskeli bir kişi tarafından vurulmuştu.

Saldırı sırasında üzerine üç el ateş açılan Gardiyanoğlu’nu kurşunlarından biri sıyırmış, ikincisi direkt kasığına gelmiş, üçüncü mermi de sağ kalçadan girip sol kasığa kadar girmişti.

Kanlar içinde yere yığılan Gardiyanoğlu, park yerinde sürünerek klinik içinde bulunan sekreteri Serpil Özkan’a ulaşmıştı.

Şuuru bu esnada açık olan Gardiyanoğlu, Özkan tarafından hastaneye kaldırılmıştı.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.