1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GARDİYANOĞLU’NUN SAĞLIK DURUMU…
GARDİYANOĞLU’NUN SAĞLIK DURUMU…

GARDİYANOĞLU’NUN SAĞLIK DURUMU…

Doktor Remzi Gardiyanoğlu'nun sağlık durumu hakkında sok haber....

A+A-

SİBER: “HASTANIN DURUMU ŞU AN İTİBARIYLA KONTROL ALTINDA, OLUŞABİLECEK KOMPLİKASYONLAR GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK YOĞUN BAKIMDA TUTULUYOR”

“HASTANIN KRİTİK EŞİĞİ AŞTIĞINI SÖYLEMEK İÇİN HENÜZ ERKEN”

Dün akşamüstü silahlı saldırıya uğrayarak yaralanan Dr. Remzi Gardiyanoğlu’na gerekli cerrahi müdahalelerin yapıldığı, hastanın durumunun şu an itibarıyla kontrol altında olduğu, herhangi bir kontrol edilemeyen kanamanın söz konusu olmadığı, ancak böyle büyük yaralanmalardan sonra oluşabilecek komplikasyonlar göz önünde bulundurularak yoğun bakımda tutulduğu bildirildi.

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Rıfat Siber TAK’a Gardiyanoğlu’nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Bu tür müdahalelerin sonucuyla ilgili 48 saat geçmeden kesin değerlendirmede bulunmanın doğru olmadığını vurgulayan Siber, takip aşamasında olduklarını, hastanın kritik eşiği aştığını söylemek için henüz erken olduğunu da kaydetti.

Siber, Gardiyanoğlu’nun kasık damarlarına kalp damar cerrahisi uzmanı doktorlar Ramadan Kamiloğlu ile Hasan Birtan tarafından cerrahi müdahalede bulunulduğunu söyledi ve kurşunlanma sırasında Gardiyanoğlu’nun kolunda kırık oluştuğunu buna da ortopedi uzmanlarının müdahale ettiğini anlattı.

Siber, plastik cerrahi uzmanı ve üroloji doktorlarının da yaralanmayla ilgili gerekli müdahaleleri yaptığını belirtti.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.