1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GAÜ BARANSEL’E AĞLIYOR
GAÜ BARANSEL’E AĞLIYOR

GAÜ BARANSEL’E AĞLIYOR

Arkadaşından emanet aldığı arabayla aşırı sürat yapan 24 yaşındaki üniversite öğrencisi, görenlerin kanını donduran feci kazada hayatını kaybetti, tüm arkadaşları yasa boğuldu

A+A-

Girne’de dün sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında bir genç daha hayatını kaybetti. Girne Amerikan Üniversitesinde (GAÜ) eğitim gören, Ankara Polatlı nüfusuna kayıtlı olan 24 yaşındaki Baransel Çınar, kullandığı FH 073 plakalı araçla, dün sabah saat 05:00 sıralarında Girne Mustafa Çağatay Caddesi mahkemeler önünde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu ağaca çarptı. Görenlerin kanını donduran kaza sonucu araçtan savrulan Çınar, olay yerinde hayatını kaybetti. Baransel Çınar’ın ölümüyle bu yılın ilk altı ayında trafik kazalarına kurban giden kişi sayısı 23’e çıktı. Acı haberi alan çok sayıda arkadaşı daha dün gördükleri ve hayat dolu olan Baransel Çınar’ın ölümüne isyan etti.


ARABA ALACAKTI
Baransel Çınar’ın kazadan birkaç saat önce, araba almak için anlaştığı, arabayı alacağı kişilere “Babam yarın sabah para gönderecek. O zaman gelir arabayı alırım” dediği ve kaza yaptığı FH 073 plakalı aracı bir arkadaşından ödünç aldığı öğrenildi.

OLAY NASIL OLDU
Baransel Çınar, FH 073 plakalı araçla Mustafa Çağatay Caddesinde Karakum-Girne istikametinde seyrederken, mahkemeler önüne geldiği anda, aşırı hız sonucu savrularak sol kenardaki akasya ağacına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç,bir başka ağaca çarparak dururken, Baransel Çınar’ın da araçtan savrularak olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

DEVİR 4000’DE KALDI
Kaza yapan aracın göstergesinde aracın devir saatinin çarpma anında sabitlenerek 4000 devirde durduğu, hızın da 90’da kilitlendiği tespit edildi. Baransel’in aracının çarptığı ağacın çarpmanın etkisiyle bazı dallarının kırılarak yere düşmesi, çarpmanın çok şiddetli gerçekleştiği izlenimini uyandırdı.

ARKADAŞLARI UĞURLAYACAK
GAÜ’de herkes tarafından sevilen bir öğrenci olan ve hayatının baharında yaşama veda eden Boransel Çınar’ın, üniversite yönetimi ve arkadaşları tarafından düzenlenecek törenden sonra naaşının memleketi Ankara’ya gönderileceği öğrenildi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.