1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ GİRİŞ VE BURS SINAVI 31 MAYIS’DA
GAÜ GİRİŞ VE BURS SINAVI 31 MAYIS’DA

GAÜ GİRİŞ VE BURS SINAVI 31 MAYIS’DA

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Giriş ve Burs Sınavı 31 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Giriş ve Burs Sınavı 31 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

GAÜ, KKTC liselerinden mezun tüm öğrenci adaylarına “yükseköğretimde 30. Yılına” özel burslar verecek.

GAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te 31 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’da düzenlenecek GAÜ 2014 Giriş ve Burs Sınavı ile öğrenci adayları kesintisiz yüzde 50, yüzde 75 ve yüzde 100 burslu eğitim hakkı kazanarak GAÜ’nün Kıtalararası Kampüsleri İngiltere, Hong Kong ve ABD’de öğrenim hakkı da kazanacak.

KKTC  liselerinden mezun ya da mezun durumunda olan öğrencilere yönelik Burs ve Giriş Sınavına girmek isteyen adaylar  KKTC veya TC  kimlik kartlarının fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf  ile bulundukları liselere ya da Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvuracak.

Giriş ücreti 50TL olan sınav için başvurular 30 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar yapılabilecek.

Burs ve Giriş Sınavı ile ilgili detaylı bilgi GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile www.gau.edu.tr adresi veya kayıt@gau.edu.tr e-posta adresi ile 650 20 00 (dahili: 1185-1179-1221-1198) no’lu telefon numaralarından alınabilecek.

Giriş ve Burs Sıralama Sınavı sonucunda burslu veya burssuz kayıt yaptıran öğrencilerin ise GAÜ İngiltere Canterbury, Singapur, Hong Kong  ve ABD Washinghton kampüsleri ile Türkiye Kampüsü ilk eğitim binasında eğitimlerine  devam etme hakkı  kazanacağının da vurgulandığı  açıklamada tüm bursların Kıtalararası GAÜ kampüslerinde geçerli olacağı ifade edildi.

GAÜ kıtalararası kampüsleri hakkında ayrıntılı bilgiler http://www.gau.edu.tr/kurumsal/uluslararasi_kampusler  adresinden alınabilecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.