1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ İLE HİNDİSTAN ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI
GAÜ İLE HİNDİSTAN ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

GAÜ İLE HİNDİSTAN ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

GAÜ ile Hindistan’ın Sri Ramakrishna Degree & PG Üniversitesi arasında akademik işbirliği anlaşması imzalandığı bildirildi.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Hindistan’ın Sri Ramakrishna Degree & PG Üniversitesi  arasında  akademik işbirliği anlaşması imzalandığı bildirildi.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, işbirliği anlaşmasına, GAÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut ve Sri Ramakrishna Degree & PG Üniversitesin’den Mütevelli Heyeti Üyesi Hemanth Reddy Gaddam imza koydu. 

Anlaşmanın, öğrenci ve akademisyen değişimi, araştırma ve yayın faaliyetleri, mesleki gelişim ve sürekli eğitim gibi akademik işbirliği konularını kapsadığı bildirildi.

GAÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut konuyla ilgili yaptığı açıklamada, imzalanan işbirliği anlaşmasının iki ülke arasında akademik paylaşımların yanında izalasyonların kalkması açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Davut, öğrenci değişimleri ve akademik işbirlikleri sayesinde iki kurum arasında faydalar sağlanacağını ifade etti.

Davut, anlaşma çerçevesinde iki üniversite arasında öğrenci ve akadmeisyen değişimi yanı sıra, ortak müfredat ve ortak bilimsel projeler gerçekleştirilmesinin öngörüldüğünü kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.