1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ İLE VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI
GAÜ İLE VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

GAÜ İLE VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Van Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği protokolü imzaladı.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Van Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği protokolü imzaladı.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre,  üniversite ile oda arasında ilişkileri güçlendirme amacıyla imzalanan protokolün Van Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.Protokolle oda, GAÜ‘ye Van’daki eğitim faaliyetlerinde destek, GAÜ de Van TSO üyelerine indirim ile üniversite kampüslerinden yararlanma imkanı sunacak.

İmza törenine, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Abi, Faruk Biner, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi i ile GAÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut katıldı.

ASIM VEHBİ

GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi yaptığı konuşmada, imzalanan işbirliği protokolü ile, üniversite ile oda arasında ilişkilerin güçleneceğine inanç belirtti.

GAÜ’nün; 85 farklı ülkeden 11 bin 5 yüz öğrenciye eğitim verilen, diplomaları tüm dünyada tanınan ve birçok dünyaca tanınmış akreditasyon kurumu tarafından denkliği kabul gören  bir üniversite olduğunu belirten Vehbi, Türkiye’den üniversiteye olan öğrenci talebinin her geçen gün artmakta olduğunu söyledi.

NECDET TAKVA

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ise, protokolün hayırlı olmasını dileyerek, işbirliğinin her iki kuruma da faydalı olacağına inandığını belirtti.

“İki büyük depremin yaşandığı ilimizde toparlanma süreci biraz uzun sürdü. Nüfusu 1 milyon 70 bin olan Van, coğrafyası ve yüz ölçümü bakımından önemli bir sırada yer alıyor. Medeniyetler şehri olan Van’ın güzelliklerinden faydalanmamız gerekiyor” diyen Takva, odanın eğitime büyük önem verdiğini kaydetti.

TAK

 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.