1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURULUR
GAÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURULUR

GAÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURULUR

GAÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURULUR

A+A-

TÖRENDE, HAVACILIK YÜKSEKOKULU VECİHİ HÜRKUŞ EĞİTİM BİNASI DA AÇILACAK

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu akademik yılı, “Global Barış ve Sağlık için Bir Olalım” sloganıyla salı günü saat 10.00’da GAÜ Havacılık Yüksekokulu Vecihi Hürkuş Eğitim Binası’nda düzenlenecek törenle başlıyor.

GAÜ’den verilen bilgiye göre, açılış töreni,  “Yükseköğretim Olgusunun İçselleştirilmesi Açısından İşletme, Eğitim ve Araştırma; Bir Yukarı Avusturya Örneği” konulu dersin Uluslararası Üniversite Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Avusturya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Dr. Gerald Reisinger tarafından verilmesi ile devam edecek.

Törenden önce, GAÜ Havacılık Yüksekokulu Vecihi Hürkuş Eğitim Binası’nın açılışı yapılacak. Bina açılışının ardından İstanbul Havacılık Eğitim fuarına katılan GAÜ Uluslararası Havacılık Akademisi, Microlight hava eğitim araçları selamlama geçişi ve paraşüt atlayışı  gerçekleştirilecek.

Geleneksel olarak açılış töreninin ardından yapılan kortej yürüyüşü bu yıl “GAÜ Girne Kenti ile El Ele” sloganıyla saat 15.30’da Girne kent merkezinde gerçekleşecek.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.