1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ SPOR YÜKSEKOKULU YETENEK SINAVLARI BAŞLADI
GAÜ SPOR YÜKSEKOKULU YETENEK SINAVLARI BAŞLADI

GAÜ SPOR YÜKSEKOKULU YETENEK SINAVLARI BAŞLADI

GAÜ SPOR YÜKSEKOKULU YETENEK SINAVLARI BAŞLADI

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Spor Yüksekokulu bünyesindeki Spor Yönetimi, Rekreasyon Yönetimi ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümleri için yetenek sınavları başladı. GAÜ açıklamasına göre söz konusu bölümlere başvurular da devam ediyor.

Konuyla ilgili GAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, Spor Yüksekokulu bünyesinde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yönetimi ve Rekreasyon Yönetimi bölümleri için özel yetenek sınavlarının GAÜ Kıbrıs yerleşkesi dışında, Türkiye’de de İstanbul, Kocaeli ve Diyarbakır’da gerçekleşmekte olduğu bildirildi.

GAÜ Spor Yüksekokulu yetenek sınavlarının; GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi’nde 5 Eylül tarihine kadar, GAÜ İstanbul Yerleşkesi’nde 11 Ağustos’a kadar, GAÜ Kocaeli Temsilciliği’nde 3-12-13 Ağustos tarihlerinde ve GAÜ Diyarbakır Temsilciliğinde ise 7-8 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi.

Ayrıca, başvuru koşulları, gereken belgeler, bölümler hakkında detaylı bilgi ve merak edilen konular ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresinden ve 0(392) 650 2000 ‘dan dahili 1205 - 1179 - 1187 - 1185 - 1221 numaralı telefondan ulaşılabileceği bildirildi.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.