1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. GAÜ ULUSLARARASI SOSYAL MEDYA SEMPOZYUMU SONA ERDİ
GAÜ ULUSLARARASI SOSYAL MEDYA SEMPOZYUMU SONA ERDİ

GAÜ ULUSLARARASI SOSYAL MEDYA SEMPOZYUMU SONA ERDİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Sosyal Medya Sempozyumu sona erdi.

A+A-

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Merkezinde  gerçekleştirilen sempozyuma, KKTC, Türkiye, İspanya, İtalya, Gürcistan ve Kazakistan’dan 50’ye yakın bilim insanı katılarak bildiri sundu.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Neriman Saygılı, sempozyumla ilgi olarak yaptığı açıklamada, 50 bilimsel bildirinin sunulmasının önemli sonuçlar doğurduğuna ifade etti.

Yeni bir alan olduğundan sosyal medya çalışmaları ve bilimsel üretimlerinin olgunlaşma sürecine sempozyum sonuçlarının önemli katkılar yaptığını  görüşünü dile getiren Saygılı, sosyal medyanın modern bireye sağladığı özgürlükler yanında bireysel ve toplumsal tercih ile duruşlara tehditleri de birlikte ürettiğini kaydetti. Saygılı, sempozyumun ülke tanıtımı yanında öğrenci gelişimi ve sosyal medya anlamlandırmalarına da önemli katkılar yaptığını vurguladı.

Saygılı, GAÜ İletişim Fakültesi’nin medya ve sosyal medya ile ilgili bilimsel proje ve çalışmaları toplumsal fayda ve öğrenci gelişimi adına ortaya koymaya devam edeceğini ifade etti.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.