1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ VE CELEBRİTY İŞBİRLİĞİ
GAÜ VE CELEBRİTY İŞBİRLİĞİ

GAÜ VE CELEBRİTY İŞBİRLİĞİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve Celebrity Oteller Grubunun işbirliği ile Chateau Lambousa’nın turizmin hizmetine gireceği açıklandı.

A+A-

AKPINAR “ ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR, HEDEF 31 ARALIK 2013”

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve Celebrity Oteller Grubunun  işbirliği ile Chateau Lambousa’nın  turizmin hizmetine gireceği açıklandı.

GAÜ’den verilen bilgiye göre, Celebrity Oteller Grubu bünyesinde bulunan 5 yıldızlı Chateau Lambousa Otel, GAÜ’nün çabalarıyla kapılarını yeniden ülke ekonomisi ve turizmi için açmak için gün sayıyor.  

GAÜ Turizm ve Konaklama Fakültesi öncülüğünde gerçekleşecek Chateau Lambousa otelin yeniden turizme kazandırılması projesi ile ülkeye önemli katkılar yapacağı ifade edildi.

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kıbrıs Türkünün öz varlıklarına sahip çıkmak ve tarihi anlamda manevi değerleri yaşatmanın üniversitelerin asli görevleri arasında olması gerektiğini vurguladı.

GAÜ bünyesinde çalışmalarını yürüten Kültürel Miras Yönetimi Hareketi’nin bu amaçla çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlatan Akpınar, ayrıca sürecin hızlı bir şekilde ilerlediğine dikkat çekerek, açılışın 31 Aralık 2013 tarihinde yapılmasının hedeflendiğini vurguladı.

Chateau Lambousa otelin ülke ekonomisi ve turizmine GAÜ vizyonu ile yeniden kazandırılacak olmasının önemine işaret eden Akpınar, projenin ülke turizmine 250 yatak yanında 200’e yakın kişiye istihdam sağlayarak ülke ekonomisine de önemli katkılar yapacağını ifade etti.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.