1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ VE FİNAL EĞİTİM KURUMLARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI
GAÜ VE FİNAL EĞİTİM KURUMLARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

GAÜ VE FİNAL EĞİTİM KURUMLARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve Final Eğitim Kurumları arasında ortak çalışmalar ile eğitim-öğretim ve kültürel işbirliği anlaşması imzalandı.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve Final Eğitim Kurumları arasında ortak çalışmalar ile eğitim-öğretim ve kültürel işbirliği anlaşması imzalandı.

Final Eğitim Kurumları İstanbul merkez binasında gerçekleşen anlaşma törenine, GAÜ adına CEO ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi  ile Final Eğitim Kurumları adına, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel katıldı.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, gerçekleşen işbirliği protokolü ile iki kurum arasında ortak çalışmalar ile eğitim-öğretim ve kültürel işbirliklerinin yapılabileceği belirtilirken; kurumlar arasındaki eğitim-öğretim konusundaki anlayışlarını, karşılıklı ilgileri çerçevesinde, öğrencileri teşvik etmek, mevcut olanları geliştirmek ve araştırmalarının sonuçlarının ortak kullanımını sağlamak, tarafların eğitim-öğretim anlayışları ve bilimsel amaçlı organizasyonlarındaki deneyimlerini birbirlerine aktarma yapılabileceği ifade edildi.

İşbirliği anlaşması çerçevesinde , Final Eğitim Kurumları’nın dershane ve kolejlerinde eğitim gören öğrencilerin, GAÜ’yü burssuz kazanamaları halinde indirimli eğitim görme şansı yakalayacağı  belirtilirken, iki kurum arasında akademik araştırma konusunda bilgi alışverişi yapılacağı da ifade edildi.

ASIM VEHBİ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Asım Vehbi, alanında uzmanlaşmış iki önemli eğitim kurumu olan GAÜ ve Final Eğitim Kurumları’nın bu işbirliği anlaşması ile eğitim alanında artık daha fazla atılımlar yapılacağına inandığını belirtti.

Her iki kurumun da gerçekleşecek olan ortak çalışmalar neticesinde,  eğitim alanındaki gelişmelere öncü olacaklarını ifade eden Vehbi, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel’e misafirperveliğinden ve işbirliğine olan inancından dolayı teşekkür etti
Taşel yaptığı açıklamada, iki köklü kurumun eğitim alanındaki deneyimlerini üniversite adayı öğrencilere katkı sağlama konusunda farklı projelerle desteklemesi, KKTC ve Anavatan ile bağları güçlendireceğinden mutluluk duyduğunu belirterek GAÜ’ye teşekkürlerini sundu.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.