1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ VE GENÇ TV ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
GAÜ VE GENÇ TV ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

GAÜ VE GENÇ TV ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs Genç TV arasındaki ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs Genç TV arasındaki  ilişkileri  geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Kıbrıs Genç TV Birinci Plaza’da düzenlenen protokol imza törenine, Birinci Medya CEO’su Tekin Birinci, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, GAÜ Medya  Koordinatörü Derviş Refiker ve GAÜ Görsel Medya Yönetmeni Simge Özekler katıldı.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, protokol imza töreninde konuşma yapan GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Genç TV ve Girne Amerikan Üniversitesi’nin kuruldukları günden bu güne bakıldığında benzerlik gösterdiğine değinerek, Genç TV’nin küçük bir radyo stüdyosundan bugün büyük teknolojik alt yapıya sahip bir medya kuruluşuna dönüştüğünü aynı şekilde GAÜ’nün de 7 öğrenciden bugün 85 farklı ülken 10750 öğrenci ve 1000’nin üzerinde çalışana ulaştığını vurguladı.

Bugüne kadar GAÜ ile Genç TV’nin birçok ortak yayına imza attığını belirten Vehbi, gerçekleştirilen protokol anlaşması ile birlikte daha kapsamlı projeleri gerçekleştirmeyi planladıklarını dile getirdi.

Vehbi, gerçekleştirilen bu protokolün, özellikle iletişim fakültesi öğrencileri için staj imkanı sağlayacağını vurgulayarak, üniversiteler ile sektörlerin işbirliklerinin günümüzde büyük önem arzettiğini dile getirdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.