1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ’DE “ÇOCUK HAKLARI FARKINDALIK KONFERANSI”
GAÜ’DE “ÇOCUK HAKLARI FARKINDALIK KONFERANSI”

GAÜ’DE “ÇOCUK HAKLARI FARKINDALIK KONFERANSI”

GAÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin öncülüğünde kurulan GAÜ Erken Çocukluk Eğitimini Destekleme Kulübü tarafından “Çocuk Hakları Farkındalık Konferansı” düzenleniyor.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin öncülüğünde kurulan GAÜ Erken Çocukluk Eğitimini Destekleme Kulübü tarafından “Çocuk Hakları Farkındalık Konferansı” düzenleniyor.

19 Kasım Salı günü saat 10:00’da GAÜ Kıbrıs yerleşkesi Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan konferansa, konusunda uzman araştırmacılar, sivil toplum kuruluşları yetkilileri ve öğretim görevlileri sunumlarını gerçekleştirecek. Çocuk Hakları haftası bünyesinde düzenlenecek olan etkinlikte, günümüzde çocuklara uygulanan haksızlıklara ve çözüm yollarına değinilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Mehmet Toran, toplumlarda çocuklara gereken ilgi ve değerin gösterilmediğini belirterek, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü ve Erken Çocukluk Eğitimini Destekleme Kulübü olarak bu konuda farkındalık yaratarak bu kötü gidişata karşı dikkat çekmek istediklerini belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.