1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ'DE İKİ YENİ BÖLÜM...
GAÜ'DE İKİ YENİ BÖLÜM...

GAÜ'DE İKİ YENİ BÖLÜM...

Üstelik sağlık alanında...

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Tıp ve Eczacılık Fakülteleri için YÖDAK onayı aldığını ve yeni akademik yılda bu fakültelere öğrenci alımına başlayacağını bildirdi.

 

GAÜ’den yapılan açıklamada, Kıbrıs Türk toplumuna kaliteli ve uluslararası standartlarda sağlık hizmeti verme hedefi ile ortaya konan projelerin son aşamaya geldiği belirtildi.

Açıklamada, tıp dünyası otoritelerinden ve sağlık hizmetlerinde dünya markası Florence Nightingale Hastaneleri, Bilim Üniversitesi ile GAÜ işbirliğinde sağlık alanında Kuzey Kıbrıs’ta yeni dönemin temellerinin atıldığı ifade edildi.

2015-2016 Akademik Yılı’nda ilk etapta 2+4 sistemiyle öğrenci alımına başlanacağı ifade edilen açıklamada, inşaat süreci devam eden GAÜ Smart Health projesinin hayata geçmesiyle de tam zamanlı eğitimin KKTC’de verilmeye devam edeceği belirtildi.

Ayrıca, Sanat ve Tasarım Tezli Yüksek Lisans Programı öğretime başlama izninin alındığı belirtilen açıklamada, yeni akademik yılda bu bölüme de öğrenci alımının başlayacağı kaydedildi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.