1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ’DE PİLOTAJ EĞİTİMİ
GAÜ’DE PİLOTAJ EĞİTİMİ

GAÜ’DE PİLOTAJ EĞİTİMİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Havacılık Yüksekokulu havacılık sektörünün ihtiyacı olan mesleklere yönelik akademik programlarına öğrenci alımına başladı.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Havacılık Yüksekokulu havacılık sektörünün ihtiyacı olan mesleklere yönelik akademik programlarına öğrenci alımına başladı.

GAÜ’den yapılan açıklamada “GAÜ Pilotaj eğitiminin havacılık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik mesleklerde alanında uzman ve bilgiye yön verecek bireylerin yetiştirilmesi ve eğitilmesi amacıyla öğrenci kabul edeceği” ifade edildi.

Öğrenci adaylarının gerek üniversite lisans eğitimi, gerekse GAÜ Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) bünyesinde düzenlenecek pilotaj kursları yanında düzenlenecek eğitimlerle TC SHGM ve JAR FCL onaylı PPL, CPL veya ATPL diploması ve sertifikasına sahip olacağının kaydedildiği açıklamada, GAÜ Havacılık eğitimi ve uçuş programında teorik eğitimin yanında pratik uygulamalı eğitimin ağırlıklı olarak uygulanacağı ifade edildi.

Açıklamada, GAÜ Havacılık Programının genişletilmesi kapsamında GAÜ Havacılık Yönetimi programının “Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği” olarak YÖK onayı aldığı da ifade edildi.

GAÜ pilotaj eğitimi ile ilgili detaylı bilginin www gau. edu.tr web adresi yanında 0392 650 20 00 nolu telefondan Öğrenci İşleri Daire başkanlığından alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada, öğrenci adaylarının başvuru koşulları ile ilgili ayrıca GAÜ Girne Kampüs Havacılık Yüksekokulu Müdürlüğüne de ulaşabilecekleri ifade edildi.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.