1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ’DE, TEZLİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK LİSANSI PROGRAMI AÇILDI
GAÜ’DE, TEZLİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK LİSANSI PROGRAMI AÇILDI

GAÜ’DE, TEZLİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK LİSANSI PROGRAMI AÇILDI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), YÖK ve YÖDAK onaylı yüksek lisans programlarına bir yenisini daha eklediğini duyurdu.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), YÖK ve YÖDAK  onaylı yüksek lisans programlarına  bir yenisini daha eklediğini duyurdu.

GAÜ’den yapılan açıklamada,  YÖK ve YÖDAK onaylı Tezli Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Lisansı programının bu yıl öğrenci alımına  başlayacağı kaydedildi.

Açıklamada, Avrupa Birliği (AB) resmi akreditasyon ve denetleme kurumu Eduniversal tarafından dünyanın en iyi eğitim veren ilk bin üniversitesi arasında gösterilen ve yükseköğretimde 30’uncu yılına girmeye hazırlanan GAÜ Kıbrıs yerleşkesi Girne Kampüsü bünyesinde  2013-2014 güz dönemine dönük 41 yüksek lisans ve 10 doktora programına öğrenci kabul edileceği bildirildi.

Öğrenci adayları akademik programları, yeni bölümleri , başvuru şartlarını ve kontenjanları, yüksek lisans programları ile ilgili her türlü bilgiye www.gau.edu.tr web adresi ile 0(392) 650 20 00 – 1184 – 1205 - 1179 – 1185 numaralı telefondan ulaşabilecekler.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.