1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ’DEN 30.YILINDA 730 YENİ MEZUN...
GAÜ’DEN 30.YILINDA 730 YENİ MEZUN...

GAÜ’DEN 30.YILINDA 730 YENİ MEZUN...

GAÜ yükseköğretimde 30. Kuruluş yılını kutlamaya hazırlandığı 2013-2014 akademik yılı mezunları düzenlenecek törenle diplomalarını alıyor.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) yükseköğretimde 30. Kuruluş yılını kutlamaya hazırlandığı 2013-2014 akademik yılı mezunları düzenlenecek törenle diplomalarını alıyor.

GAÜ’den verilen bilgiye göre, uluslararası kampüslerine “Moldova’nın ilk uluslararası üniversitesi” ünvanı alacak GAÜ Moldova Amerikan Üniversitesi’ni katmaya hazırlanan Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretimde 30’uncu yılında 30 farklı ülkeden730 mezun verecek.

GAÜ’nün 30’uncu yıl mezuniyet töreni 6 Haziran Cuma günü saat 19.00’da Girne Amfitiyatro’da gerçekleşecek.

GÜNTHER MEINEL’E ONURSAL DOKTORA PAYESİ VERİLECEK

Emekli Büyükelçi, AB Parlemanto Üyesi ve Diplomatlar Birliği Genel Başkanı Günther Meinel’in Onursal Doktora payesi alacağı GAÜ 30’uncu yıl mezuniyet töreni, KKTC ve TC üst düzey devlet yetkilileri ve protokolü yanında yurtdışı kampüsleri İngiltere, Hong Kong, ABD ve Türkiye yerleşkelerinin yetkilileri ile bilim, sanat ve siyaset dünyasından önemli konukları da ağırlayacak.

Üniversite ve devlet yetkililerinin konuşmaları ile başlayacak törende ön lisans ve lisans bölümlerinden 658, yükseklisans ve doktora programlarından ise 72 mezunun diploma alacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.