1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ’DEN ONLINE YÜKSEKLİSANS…
GAÜ’DEN ONLINE YÜKSEKLİSANS…

GAÜ’DEN ONLINE YÜKSEKLİSANS…

GAÜ’DEN ONLINE YÜKSEKLİSANS…

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), on-line bilişim/eğitim teknolojileri ile sürdürdüğü zaman ve mekandan bağımsız GAÜ ABD Dulles Üniversitesi Kampüsü merkezli online yükseklisans programları kontenjanları açıklandı.

 

GAÜ’den yapılan açıklamada, on-line uzaktan eğitim yükseklisans programları kayıt döneminin başladığı belirtilirken, online programların GAÜ ABD Kampüsü merkezli olacağı kaydedildi.

İşletme, Pazarlama, Bilgisayar Yazılım Mühendisliği ve Uluslararası İlişkiler yükseklisans on-line programları bölümlerine sınırlı sayıda öğrenci alınacağının belirtildiği açıklamada, tüm programların çeşitli burslar çerçevesinde de kayıt kabul edeceği ve eğitim dilinin İngilizce olduğu vurgulandı. Açıklamada, detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresi ile studyabroad@gau.edu.tr e-posta adresinden ve 0392 650 20 00 numaralı telefondan dahili 1195-1143’den alınabileceği ifade edildi.

Açıklamada İşletme, Pazarlama, Bilgisayar Yazılım Mühendisliği ve Uluslararası İlişkiler yükseklisans on-line 36 kredilik programların öğrenim süresinin 2 yıl olduğu belirtildi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.