1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ’DEN ULUSLARARASI BURSLU EĞİTİM İÇİN 2’İNCİ ŞANS…
GAÜ’DEN ULUSLARARASI BURSLU EĞİTİM İÇİN 2’İNCİ ŞANS…

GAÜ’DEN ULUSLARARASI BURSLU EĞİTİM İÇİN 2’İNCİ ŞANS…

GAÜ KKTC liselerinden mezun tüm öğrenci adaylarına yükseköğretimde 30. yılına özel burslar vereceğini,

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) KKTC liselerinden mezun tüm öğrenci adaylarına yükseköğretimde 30. yılına özel burslar vereceği kıtalararası GAÜ giriş ve burs sınavının 2’ncisini gerçekleştiriyor.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te 6 Ağustos Çarşamba saat 10.00’da düzenlenecek 2’nci GAÜ 2014 Giriş ve Burs Sınavı ile öğrenci adayları kesintisiz yüzde 50, 75 ve 100 burslu eğitim hakkı kazanarak, aynı zamanda GAÜ’nün kıtalararası kampüsleri olan İngiltere, Hong Kong ve ABD Kampüslerinde de öğrenim hakkı da kazanacak.

SON BAŞVURU 5 AĞUSTOS SALI

Konuyla ilgili GAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, 31 Mayıs Cumartesi günü 687 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen kıtalararası giriş ve burs sınavına olan yoğun talebin ardından, GAÜ’nün kıtalararası kampüs fırsatlarından faydalanmak üzere sınava giremeyen öğrenciler için 2’nci sınav hakkının tanındığı bildirildi. 

Açıklamada, KKTC liselerinden mezun ya da mezun durumunda olan öğrencilere yönelik Burs ve Giriş Sınavına girmek isteyen adayların KKTC veya TC kimlik kartlarının fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf, sınava giriş kaydı için bulundukları liselere ya da Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Ayrıca sınav giriş ücreti 50TL olarak açıklanırken sınav başvurularının 5 Ağustos Salı günü mesai bitimine kadar devam edeceğinin altı çizildi. 

Burs ve Giriş Sınavı ile ilgili detaylı bilgi GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile www.gau.edu.tr adresi veya kayıt@gau.edu.tr e-posta adresi ile 650 20 00 (dahili: 1185-1179-1221-1198)  numaralı telefon numaralarından alınabiliyor.

“BURSLAR KITALARARASI KAMPÜSLERDE GEÇERLİ OLACAK”

Tüm bursların Kıtalararası GAÜ kampüslerinde geçerli olacağı ifade edilen açıklamada, ayrıca GAÜ kıtalararası kampüsleri hakkında ayrıntılı bilgilerin http://www.gau.edu.tr/kurumsal/uluslararasi_kampusler  adresinden alınabileceği kaydedildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.