1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜSEM’DEN “İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ KURSU”
GAÜSEM’DEN “İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ KURSU”

GAÜSEM’DEN “İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ KURSU”

GAÜSEM tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı programlarından “İnsan Kaynakları Yönetimi “ kursuna kayıtlar başladı.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı programlarından “İnsan Kaynakları Yönetimi “ kursuna kayıtlar başladı.
 
Akademik uzmanlar tarafından hazırlanan sertifikalı “İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu” ile kursiyerlerin;  insan kaynakları yönetiminin stratejik rolünü kavramaları, mülakat ve görüşme tekniklerini özümsemeleri, etkin personel seçimi yapabilmeleri, personel kariyer planlamalarını yapabilmeleri, performans değerlendirme yöntemlerini etkin biçimde kullanabilmeleri, motivasyon yöntemlerini kavrayabilmeleri bekleniyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, “İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu”nun toplamda 20 saatten oluştuğu bildirilirken, derslerin haftada 2 gün 2’şer saat olarak gerçekleşeceği belirtildi. Ayrıca kurs kayıtlarının devam ettiği bildirilen açıklamada, kurs sonrasında başarılı olan kursiyerlere sertifika verileceği kaydedildi.

Ayrıca GAÜSEM bünyesinde dil kursları, spor kursları, yaşam kursları, iletişim eğitimleri, bilgisayar kursları, bilgisayar programı eğitimleri, sınavlara hazırlık, işletme ve yöneticilik kurslarının yanında dans, müzik, resim ve denizcilik kurslarının da yer aldığı belirtildi.

GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilgi www. gau. edu. tr  ve www. gausem.org  web adresinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1619’a ulaşarak alınabiliyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.