1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZETECİ ERTEN KASIMOĞLU'NUN BY-PASS AMELİYATI...
GAZETECİ ERTEN KASIMOĞLU'NUN BY-PASS AMELİYATI...

GAZETECİ ERTEN KASIMOĞLU'NUN BY-PASS AMELİYATI...

Gazeteci Erten Kasmoğlu’nun Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’nde yapılan By-Pass operasyonundan gelişmeler...

A+A-

Gazeteci Erten Kasmoğlu’nun Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’nde yapılan By-Pass operasyonunun başarılı geçtiği bildirildi.

YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 15 gün önce solunum yetmezliğiyle YDÜ Hastanesi’ne kaldırılan Kasımoğlu’na dün By-Pass yapıldı.

Yazılı açıklamada, Vatan Gazetesi Sahibi, Gazeteci Yazar Erten Kasımoğlu ilk başvurusunun ardından yapılan tetkiklerde kalbe giden 2 ana damarın  tamamen tıkalı;  üçüncüsünde ise ileri derecede darlık olduğunun tespit edildiği  ve geçirdiği kap krizine bağlı olarak kalbin yüzde 20 çalıştığı teşhisi konduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, Kasımoğlu’na Kalp Merkezi doktorlarından Prof. Dr. İlhan Sanisoğlu’nun dün yaklaşık 3,5 saat süren başarılı bir By-Pass operasyonu gerçekleştirdiği kaydedildi.

Operasyonda  Kasımoğlu'nun kalbe giden 3 ana damarının değiştikten sonra yoğun bakım ünitesine alındığı belirtilen açıklamada, Prof. Dr. İlhan Sanisoğlu, Kasımoğlu’nun beklendiğinden çok daha iyi olduğunu belirtti.

Kasımoğlu’nun solunum cihazından çıkartıldığını ifade eden Prof. Dr. Sanisoğlu, Erten Kasımoğlu’nun düşük dozda kalbi destekleyen ilaçlar aldığını ve bir kaç gün içerisinde normal servise alınmasının planlandığını kaydetti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.