1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZETELERE SUÇSUZUM DİYE BEYANAT VERİNCE...
GAZETELERE SUÇSUZUM DİYE BEYANAT VERİNCE...

GAZETELERE SUÇSUZUM DİYE BEYANAT VERİNCE...

'Gafil Muhbir'

A+A-

Hırsızlıktan tutuklanan ve sonra serbest bırakılan Hüseyin Kurkmaz, ‘suçsuzum’ diye gazetelere beyanat verince, çaldığı malzemeleri sattığı kişi kendisini tanıdı ve polise şikayet etti
Lefkoşa’da Merkez İnternet Cafe'den 2 televizyon ve bir oyun konsolu çaldığı iddiasıyla tutuklanan ve yapılan soruşturmanın ardından serbest bırakılan Hüseyin Kurkmaz, gazetelere fotoğrafı ile birlikte suçsuz olduğuna dair beyan verince, kendisini tanıyan bir tanık sayesinde yeniden tutuklandı. Kurkmaz’ın internet kafeden çaldığı malzemeleri borç para karşılığı teslim ettiği tanık, polise giderek şikayette bulundu.
Zanlı yeniden gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlı Hüseyin Kurkmaz'ın 12-15 Ağustos tarihleri arasında 12.00 sıralarında, “ Merkez İnternet Cafe” isimli işyerinden çalınan iki adet Sony marka toplam değerleri  5 bin TL olan LCD televizyon ve bir adet Sony marka  bin TL değerinde  play station-3’ü çaldığı gerekçesi ile tutuklandığını ancak tutuklu kaldığı süre içerisinde çalınan emarelere ulaşılmaması üzerine serbest bırakıldığını söyledi.

‘Suçsuzum’ dedi ama kendini ele verdi    
Polis, akabinde zanlının resmiyle birlikte gazetelerde çıkması üzerine, fotoğrafından kendisini tanıyan Ahmet Manga isimli şahsın polise gelerek zanlının kendisinden 2 bin 50 TL borç para aldığını ve rehin olarak 2 televizyon ve 1 oyun konsolu bıraktığını söylediğini aktardı. Polis, 2 televizyon ve 1 oyun konsolunun alınarak Merkez İnternet Cafe sahibi Şener Erkbekçi’ye gösterildiğini ve ona ait olduğunun kesinleştiğini söyledi.
Zanlının yeniden tutuklandığını kaydeden polis, mesele ile ilgili olarak soruşturmanın devam ettiğini belirterek,  3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.