1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ ACİL ÇÖP TOPLAMA HİZMETİ VERMEYE BAŞLADI
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ ACİL ÇÖP TOPLAMA HİZMETİ VERMEYE BAŞLADI

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ ACİL ÇÖP TOPLAMA HİZMETİ VERMEYE BAŞLADI

Gazimağusa Belediyesi, kentteki temizliğin günün her saatinde sürekli ve istikrarlı bir şekilde sağlanması için “acil çöp toplama hizmeti” vermeye başladı.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi, kentteki temizliğin günün her saatinde sürekli ve istikrarlı bir şekilde sağlanması için “acil çöp toplama hizmeti” vermeye başladı.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentin her noktasında organize edilen ekipler vatandaşların telefonlarına anında cevap veriyor.

Hafta içi her gün Gazimağusa’nın bütün bölgelerinde ve ana arterlerinde hizmette olan “Acil Çöp Toplama Araçları”,  çöp bidonuna atılamayan ve dozer gerektirmeyen 1 metreküpe kadar olan küçük çöpleri gün içinde hızlı bir şekilde alıyor.

Belediye’den yapılan yazılı açıklamaya göre vatandaşların evlerinin önüne çıkardıkları atıkların alınması için saat 14.00’e kadar 630 0 500 numaralı telefondan belediyenin Halkla İlişkiler Birimi’ni aramaları gerekiyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp konuyla ilgili açıklamasında, çöp bidonlarındaki evsel atık türü çöplerin toplandığı; dozer ve kamyonlarla büyük çaplı atıkların alındığını, 2 farklı çöp toplama hizmetinin yanında her gün sürekli hizmette olan acil ekiplerin kentin temizliğini sağladığını anlattı.

Kayalp, her bölgenin gün içinde tarandığını ancak vatandaşların gün içinde halkla ilişkileri arayarak küçük çaplı atıklarının alınmasını talep edebileceğini, ekiplerin gelen talebe anında cevap vereceğini söyledi.

Belediye bünyesinde vatandaş memnuniyeti odaklı bir sistem oluşturduklarını, Halkla İlişkiler Birimi’nin tüm vatandaşların istek ve şikâyetlerini kısa sürede sonuçlandıracak şekilde çalıştığını söyleyen Kayalp, kısa bir süre önce aldıkları ISO kalite yönetim belgesiyle de bu çalışmalarının tescillendiğini belirtti.

Kayalp, temizlikte teknolojiyi kullanarak kentin önemli bölümünün büyük ve küçük süpürge araçlarıyla süpürülmeye devam ettiğini de sözlerine ekledi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.