1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ…
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ…

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ…

Gazimağusa Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

A+A-

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI ARTER GÖREVİ KAYALP’TAN DEVRALDI

KAYALP:” GAZİMAĞUSA’YI YÖNETMEK BÜYÜK ONUR….”

ARTER:”EMEK VE HİZMET İNKAR EDİLEMEZ. 20 YILLIK TECRÜBELERİNDEN YARARLANMAK İSTERİZ”

Gazimağusa Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

20 yıl kesintisiz Gazimağusa Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Oktay Kayalp görevi yeni seçilen Bağımsız Belediye Başkanı İsmail Arter’e devretti.

KAYALP BELEDİYENİN GİRİŞİNDE KARŞILADI

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ndeki mazbata töreninin ardından İsmail Arter; aralarında DP-UG İskele Milletvekili Fikri Ataoğlu’nun da bulunduğu bir grup ile birlikte devir teslim töreni için Belediye’ye geçti.

Oktay Kayalp, belediye personeliyle birlikte İsmail Arter’i belediyenin girişinde karşıladı.

Oktay Kayalp bu karşılaşma esnasında Arter’e; “Gazimağusa’yı yönetmek büyük bir onurdur. Halk bu onuru size layık gördü; kutluyorum” dedi.

Kayalp,  halkın; kendisinin “dostum” diye hitap ettiği İsmail Arter’i göreve getirdiğine işaret erek,  20 yıl boyunca büyük bir onur duyarak Gazimağusa’ya hizmet ettiğini söyledi.

Kayalp, “20 yıl önce hurda olarak devraldığım Gazimağusa Belediyesi’ni bir marka olarak devrediyorum. İsmail Arter de daha ileri taşımak için gayret sarf edecektir” dedi.

ARTER

Gazimağusa’nın yeni Belediye Başkanı İsmail Arter de onur verici bir görevi devraldığını bunun zorluğunun da bilincinde olduğunu söyledi.

Arter, seçim döneminde olduğu gibi Belediye Başkanlığı süresince de tarafsız şekilde Gazimağusa’ya hizmet için çalışacağını belirtti.

Emek ve hizmetin inkar edilemeyeceğini söyleyen Arter, Kayalp’a 20 yıllık hizmeti ve nazik karşılama için teşekkür etti.

Arter, Kayalp’ın tecrübelerinden yaralanmak istediklerini de ifade etti.

Konuşmaların ardından Oktay Kayalp belediye binasından ayrılırken, İsmail Arter de beraberindekilerin eşliğinde makam odasına geçerek görevine başladı.

Burada kısa bir açıklama yapan Arter,  Gazimağusa Belediyesi’ni aldıkları noktanın daha ilerisine taşıyacaklarını ifade etti.

Arter, tarafsız yönetim anlayışıyla Gazimağusa’yı özlenen kent haline getireceklerini kaydetti.

Gazimağusa Belediyesi’nin siyaset yapılacak yer değil, iş yapılacak yer olduğunu söyleyen Arter, tüm çalışanların kendisi gibi tarafsız çizgiye gelmesini isteyeceğini söyledi..

İlk icraatının ne olacağının sorulması üzerine Arter,  “Mali boyutuyla birlikte nasıl bir belediye devraldığımı görmek ilk icraatım olacak. Yarından itibaren bununla ilgili çalışmalara başlayacağım” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.