1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA BÖLGE HALKI MEMNUN!
GAZİMAĞUSA BÖLGE HALKI MEMNUN!

GAZİMAĞUSA BÖLGE HALKI MEMNUN!

Bölgenin yüzü güldü

A+A-

Gazimağusa’da, Çanakkale Mahallesindeki asbestli boruların tamamı değiştirildi

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Çanakkale Mahallesinin uzun zamandır beklediği su boruları değişti. Bölge halkını memnun eden gelişmenin ardından ağıllar bölgesinin de suya kavuşacağı öğrenildi.

Gazimağusa Belediyesi yetkilileri, 180 bin TL’lik yatırım yapıldığı,ihalenin tamamlanmak üzere olduğu ve ağıllar bölgesine su bağlanacağını bildirdi.

Çanakkale Mahallesi muhtarı Abbas Mendeli’de bölgedeki asbestli su borularının değiştiğini doğruladı.Mendeli uzun zamandır bekledikleri bu gelişme karşısında belediyeye teşekkür etti.

Maraş bölgesinde bulunan Zafer Mahallesi muhtarı Ali Yeşil’de Maraş bölgesinde tüm su borularının yenilendiğini ve Türkiye’den gelen suyu kullandıklarını belirterek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Pertev Paşa mahallesi muhtarı Arif Cüce ise Maraş bölgesindeki tüm su borularının değişmiş olduğunu söyledi. Denize boşuna akmakta olan tonlarca suyu işaret eden Goçaş, Maraş topraklarının çok verimli olduğunu, bölgenin, seracılığın merkezi olduğunu, ancak Maraş bölgesinde tarımda kullanılan suyun oldukça tuzlu olduğunu belirterek, “tonlarca su boşuna denize akacağına bize versinler, tarımda kullanalım, kullanma suyumuz çok güzel, ancak tarım suyumuz kötü durumda” şeklinde konuştu.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.