1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA POSTA ŞUBESİ’NDEKİ SORUNLAR
GAZİMAĞUSA POSTA ŞUBESİ’NDEKİ SORUNLAR

GAZİMAĞUSA POSTA ŞUBESİ’NDEKİ SORUNLAR

Şubenin personel eksikliği.. Binanın çalışma koşulları...

A+A-

SENDİKA, BİNA SORUNU 15 GÜN İÇİNDE GİDERİLMEZSE GREVE GİDECEĞİ UYARISINDA BULUNDU

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası’ndan (KTAMS) bir heyet, Posta Dairesi Gazimağusa Şubesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Şubenin personel eksikliği ve binanın çalışma koşullarının yetersizliğine dikkat çeken KTAMS Genel Sekreteri Güven Bengihan, bina ile ilgili sorun 15 gün içerisinde çözülmediği takdirde grev dahil her türlü eyleme başvuracaklarını kaydetti.

Güven Bengihan yaptığı açıklamada, ülkede son aylarda bir çok kamu kuruluşunda sıkıntı yaşandığını belirterek,  sendika olarak verimliliğin artması ve vatandaşın daha kaliteli hizmet alabilmesi amacıyla hükümete girişim başlattıklarını ancak buna ne ilgili bakanlardan ne de yetkililerden yanıt alamadıklarını kaydetti.

Gazimağusa Posta Dairesi Şubesi’ndeki sorunlara dikkat çeken Bengihan,  burada vatandaşın iyi hizmet alabileceği bir ortamın bulunmadığını ifade etti.

Çalışma koşullarını “içler acısı” olarak niteleyen Bengihan, gelen kolilerin yer olmadığı için yağmurda bekletildiğini, binanın çok eski olduğunu, çalışanların oturacağı yerin dahi bulunmadığını ayrıca gümrük memurlarının işlem yapabileceği yer de olmadığını kaydetti.

Posta Dairesi’nde iş yükü artmasına rağmen asil ve sürekli kadrolara 18 yıldır istihdam yapılmadığını söyleyen Bengihan,  Gazimağusa Suriçi’nde dağıtım yapabilecek posta elemanı bulunmadığını vurguladı.

Bengihan, 15 gün içerisinde  bina ile ilgili sorun çözülmezse grev dahil her türlü eylemi yapacaklarını açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.