1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA’DA 2 GÜN DAHA SU KESİNTİSİ
GAZİMAĞUSA’DA 2 GÜN DAHA SU KESİNTİSİ

GAZİMAĞUSA’DA 2 GÜN DAHA SU KESİNTİSİ

Gazimağusa Belediyesi, kente verilen suyun meydana gelen bir arızanın giderilmesi amacıyla kesildiğini,

A+A-

SU DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK VERİLİYOR

Gazimağusa Belediyesi, kente verilen suyun meydana gelen bir arızanın giderilmesi amacıyla kesildiğini, kesintinin iki gün daha süreceğini açıkladı.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Su İşleri Dairesi’nin verdiği bilgiye göre, Serhatköy pompa tesis çıkışı ve Gargot hattında meydana gelen arızanın tamirat çalışmaları nedeniyle Gazimağusa’ya su verilemediği kaydedildi.

Gazimağusa’ya gelen suyun dün kesildiği ve tamir işleminin bitmesi ve suyun tam randımanlı olarak verilmesine kadar kentin 2 gün kesintiden etkileneceği belirtildi.

ARITIRLAN DENİZ SUYU DÖNÜŞÜMLÜ VERİLİYOR

Kentin günlük su ihtiyacının yarısına yakınını denizden sağlayan Gazimağusa Belediyesi’nin, deniz suyu arıtma tesisinden elde ettiği suyla bölgelere dönüşümlü olarak su verdiği ifade edildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, dönüşümlü dağıtım programı uygulandığından, aksama olma ihtimaline karşı suyun tasarruflu kullanması gerektiği vurgulandı.

Su İşleri Dairesi’nin yürüttüğü tamirat çalışmalarında sürenin uzaması ihtimaline karşı vatandaşları, su kullanımında ihtiyatlı davranmaya çağıran  Gazimağusa Belediyesi Su İşleri yetkilileri, arızanın giderilmesinden sonra normal olarak kesintisiz su dağıtımına devam edeceklerini belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.