1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA'DA ANLAMLI KAMPANYA
GAZİMAĞUSA'DA ANLAMLI KAMPANYA

GAZİMAĞUSA'DA ANLAMLI KAMPANYA

GAZİMAĞUSA'DA ANLAMLI KAMPANYA

A+A-

Gazimağusa Belediyesi, Kızılay Haftası dolayısıyla sosyal sorumluluk gereği ülkedeki kan ihtiyacının karşılanması amacıyla bugün kan bağışı kampanyası düzenledi.

Belediyeden verilen bilgiye göre, Kan Bankası’nda yaşanan kan sıkıntısının giderilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte, belediye çalışanları kan bağışında bulunurken, bu konuda toplumsal duyarlılığının artırılması gerekliliğine de dikkat çekildi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, etkinlikte yaptığı konuşmada, Kızılay Haftası sebebi ile Gazimağusa Belediyesi çalışanları ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasının hayati önem taşıdığını vurguladı.

Arter, kan bağışı konusunda toplum duyarlılığının maalesef istenildiği ve ihtiyaç duyulduğu düzeyde olmadığını belirtti. Arter, yeterince kan bağışı yapılamadığından, acil kan ihtiyacı durumunda ciddi sıkıntılar ve hayati tehlikeler meydana geldiğini, her üç haftada bir kan alması gereken Thalassaemia hastalarının da kan bağışlarının yetersiz olması kaynaklı sıkıntılar yaşadığını belirtti.

Herkesin bir gün kan takviyesine ihtiyacı olabileceğini, bu yönde herkesin çevresindeki insanları bilgilendirmesi ve kan bağışında bulunmaları için teşvik etmesi gerektiğini kaydeden Arter, bir ünite kanın bir can olduğunun unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Arter, belediye çalışanları ile kan bağışı kampanyası yapmaktan ve ülke sağlığına katkıda bulunmaktan son derece mutluluk duyduğunu, etkinliğe katılan çalışanlarına sosyal sorumluluklarından dolayı teşekkür etti. 

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.