1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA'DA BASKINDA ELE GEÇİRİLEN ÖĞÜTÜCÜ ŞOK ETTİ
GAZİMAĞUSA'DA BASKINDA ELE GEÇİRİLEN ÖĞÜTÜCÜ ŞOK ETTİ

GAZİMAĞUSA'DA BASKINDA ELE GEÇİRİLEN ÖĞÜTÜCÜ ŞOK ETTİ

Bayramı hücrede geçirecek...

A+A-

Gazimağusa’ da bir eve düzenlenen operesyonda sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Gazimağusa Polis Müdürlüğüne bağlı  Narkotik şübesi, aldığı bir ihbar üzerine  Osman Karagözlü’ nün evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 12 gram uyuşturucu madde ele geçiren  polis, Karagözlü’ yü tutuklayarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesinde nöbetçi yargıç huzuruna çıkardı.
Mahkemeye olguları aktaran Narkotik Şube’ de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, aldıkları bir ihbar üzerine 26 Temmuz 2014’ te zanlının ikametgahına operasyon düzenlediklerini söyledi. Zanlının üzerinde yapılan aramada cebinde 2 adet siyah poşet içerisinde 6 gram “Sentetik cannabinoid” olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulunduğunu anlatan Kavaz, ev içerisinde yapılan aramalarda ise  mufak dolabında 6 gram daha uyuşturucu madde ele geçirdiklerini kaydetti.

 

Öğütücü de bulundu
Ayrıca diz üstü bilgisayar çantasında içinde  uyuşturucu kalıntısı bulunan öğütücü de tespit ettiklerini anlatan Kavaz,  soruşturmanın yeni başladığını ve  salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Bayramı hücrede karşılayacak.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Hasan Dağlı,  yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi. Karagözlü bayramın son günü yine nöbetçi Yargıç Huzuruna çıkarılacak.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.