1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA'DA BİR KADININ KORKU DOLU ANLARI!
GAZİMAĞUSA'DA BİR KADININ KORKU DOLU ANLARI!

GAZİMAĞUSA'DA BİR KADININ KORKU DOLU ANLARI!

Kadın bağırınca kurtuldu! Gazimağusa’da havanın kararmasıyla birlikte

A+A-

Kuzey Kıbrıs’ta cinsel taciz ve tecavüz suçlarının giderek artması, özellikle evlerinde tek başına kalan her yaştaki kadını korkutuyor.

Gazimağusa’nın Dumlupınar Mahallesinde geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 19.00’da gerçekleşen iğrenç olay, hem cinsel tacize uğrayan 58 yaşındaki M.P.’yi, hem de mahalle sakinlerini üzüntüye boğdu.

Evinde yalnız bulunan 58 yaşındaki M.P. koridorda ayak sesi duyunca yerinden kalkmasıyla birlikte karşısında birini gördü. Sözkonusu şahsın kendisine cinsel tacizde bulunmasıyla birlikte bağırmaya başladı. Bağırma sonrasında korkuya kapılan meçhul şahıs koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Polis araştırıyor

Cinsen tacize uğrayan 58 yaşındaki kadın olayı polise bildirince, Adli Şube ekipleri, kent içinde ve dışında geniş çaplı bir araştırma başlattı. Tacize uğrayan kadının tarifinden yola çıkan polisin Dumlupınar sakinlerinden de bilgi topladığı bildirildi.

Mahalle sakinleri, son zamanlarda artan taciz, tecavüz, hırsızlık ve soygun olayları nedeniyle rahatsız ve huzursuz olduklarını söyledi.

“Mahallemizde bu tür olayların meydana gelmesi bizleri huzursuz ediyor” diyen vatandaşlar, sapık insanların günün her saatinde bu tür suçlar işleyebildiklerine dikkat çekti.

Geçmişte gece yarısı meydana gelen olayların şimdi gündüz saatlerinde de görüldüğünü vurgulayan bölge sakinleri, yetkililerin önlem almasını ve daha sık kontrollerin yapılmasını istedi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.