1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA'DA BÜYÜK YANKI UYANDIRAN OLAY!
GAZİMAĞUSA'DA BÜYÜK YANKI UYANDIRAN OLAY!

GAZİMAĞUSA'DA BÜYÜK YANKI UYANDIRAN OLAY!

‘Seni gebertirim’

A+A-

Mehmet Özsakin’in işyerine giden Ahmet Tepeci “ya borcunu öde, ya da canını alırım” diyerek, tehditte bulunduğu iddiasıyla tutuklandı

Gazimağusa’da Menteş Özsakin isimli mağazaya giderek işyeri sahibi Mehmet Özsakin’i kendisine olan borcunu ödemediği gerekçesi ile tehdit etmekle suçlanan Ahmet Tepeci tutuklandı. Olay Gazimağusa’da büyük yankı uyandırdı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde dün gerçekleşen duruşmada,  geçtiğimiz Çarşamba günü Menteş Özsakin isimli mağazaya giden Ahmet Tepeci’nin ‘tehditle alacak tahsilatı’ yapmak istediği öne sürüldü.

Polisin, mahkemeye yansıttığı bilgilere göre;  kendisine olan borcunu ödemediği gerekçesi ile mağaza sahibi Mehmet Özsakin’i tehdit eden Ahmet Tepeci “ben o burcu almasını bilirim”, “seni gebertirim, canını alırım”, “bu defa kalabalık gelirim her türlü o parayı alırım” dedi.

Mahkemeye meseleyi aktaran adli şubede görevli polis memuru Emin Özbilen, olayın polisin bilgisine 8 Mayıs günü geldiğini ve zanlının aynı gün tespit edilip tutuklandığını söyledi. Soruşturmanın bittiğini söyleyen Özbilen, zanlının uygun bir teminatla serbest bırakılmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, zanlının KKTC dışına çıkışını yasaklarken, tüm kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konulmasını emretti.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.