1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK
GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK

GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK

Pek çok araca girerek para ve eşya çaldığı gerekçesiyle bir kişi göz altına alındı

A+A-

PEK ÇOK ARACA GİREREK PARA VE EŞYA ÇALDIĞI GEREKÇESİYLE BİR KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI

Gazimağusa’da dün bir araca hasar verdiği gerekçesiyle tutuklanan 21 yaşındaki bir kişinin daha önce sekiz araca daha girerek hasar verdiği, para ile muhtelif eşya çaldığı tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, isminin baş harfleri M.I.(E-21) olan kişi, Gazimağusa’da dün 01:30 ile 08:00 saatleri arasında bir iş yerinin park alanı içerisinde, Hatice Demir’e ait, park halinde kilitsiz durumdaki araca, hırsızlık yapmak kastı ile girerek, direksiyon altında bulunan kabloları koruyan plastik kapağı kırdığı gerekçesiyle tutuklandı.

Yapılan sorgulamasında söz konusu şahsın, 3 ve 4 Ocak’ta da Ali Takımcılar ve Cengiz Solak’a ait araçlara girdiği fakat herhangi bir şey çalmadığı; Aynur Babur’a ait araçtan 1 adet radyo teybi; Hümeyra Çınar’a ait araçtan müzik çaların ön kapağını, Mehmet Köklüer’e ait aracın anahtarını; İbrahim Uçar’a ait araç içinden 228 TL ve Nazife Emre’ye ait araç içerisinden araç anahtarını çaldığı tespit edildi. Çalınan eşyalar zanlının tasarrufunda bulundu. Soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK

Gazimağusa'da 3 Ocak akşamı, Phonex Computer isimli işyerinden 20 adet muhtelif marka cep telefonu çalındı. Polis yürüttüğü soruşturmada meseleyle ilgili olduğu gerekçesiyle isminin baş harfleri İ.U. (E-24) ve O.O. (E-21) olan iki kişiyi tutukladı. Soruşturma devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.