1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA'DA KÖPEKLER KATLİAM YAPTI!
GAZİMAĞUSA'DA KÖPEKLER KATLİAM YAPTI!

GAZİMAĞUSA'DA KÖPEKLER KATLİAM YAPTI!

Herkes isyan etti. 17...

A+A-

Dörtyol’da, koyunları başıboş köpekler tarafından parçalanan hayvancılar isyan etti.

Gazimağusa’ya bağlı Dörtyol köyünde başıboş köpekler, Ziya Kılavuz, Rüstem Durak ve Cemal Koçak’a ait toplam 17 koyunu parçalayarak telef etti.
 
Ziya Kılavuz ile Rüstem Durak, yaşadıkları olaya isyan etti.
Köpeklerin koyunlarına saldırdığı sırada köylülerden birinin kendilerine haber verdiğini aktaran hayvancılar, “Aksi halde bütün koyunlarımız telef olacaktı” dedi. Hayvancılar, belediyenin başıboş köpeklerin bölgede daha fazla zarara yol açmadan önlem almasını istedi.

 

Ziya Kılavuz: 
“Önceki gece 7 koyunum başıboş köpekler tarafından parçalandı, mandıramın karşısında kalan şahıs arayıp haber vermemiş olsaydı bütün koyunlarım ölecekti. Ben geçimimi hayvancılık ile sağlıyorum, gelirim hayvanlarımdan, zararım yaklaşık 5 bin TL. Belediyenin bu başıboş köpekler konusunda acilen bir önlem almasını istiyoruz.”

 

Rüstem Durak: 
“8 koyunum telef oldu, 8’i de yaralı, başıboş köpekler koyunlarımı parçaladı. Polise imha yetkisinin geri verilmesini ve başı boş köpeklerin imhası ile ilgili polisin yetkilendirilmesini istiyoruz, aksi halde biz koyunlarımızı korumak için gerekeni kendimiz yapacağız.  Belediyemiz oldukça yetersiz, buranın adı Dörtyol, adı üstünde dört bir taraftan gelen insanlar köpeklerini sevip okşadıktan sonra buraya bırakıyor ve gidiyor. Hayvan severlere sesleniyorum, bu köpeklere sahip çıksınlar. Cemak Koçak isimli bir arkadaşımızın da 2 koyununu parçaladılar.”
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.